Coaching

 

Vad vill Du?

Oavsett om du säger att du kan eller inte, så kommer du att ha rätt.

Jag hjälper dig att se till att du, inte bara kommer dit du vill, utan att du är säker på att det är dit du ska.

Jag är utbildad ICC certifierad coach och har bakom mig 1000 tals timmars coaching till personer som alla har befunnit sig på olika ställen i livet.

 

Det är chefer, ledare, idrottsmän och människor som vill finna sitt inre ledarskap uppnå sina mål, leva enligt sina värderingar, och bli bäst på det som de gör. Vi arbetar med inre bilder, övertygelser, karaktärer, värderingar och tydliga aktiviteter för att uppnå målet. Vi utforskar nuläget för att nå de sanna målen och förändra hinder till möjligheter.

Sagt om mig.

“My work with Krister Svensson over the last 10 months has been not only productive but extremely enjoyable.  Krister is a highly skilled coach and strategist with the ability to clearly communicate complex ideas. The tools and concepts he shared with me are resources that will serve me for many years to come and I recommend Krister to any individual or company seeking world class coaching and training. "

Malcolm Larri 
Brave personal devolopment - Hammer & Hannborg

"Krister har förmågan att se helhetsbilder i organisationer, se övergripande och individuella behov, utveckla var anställds enskilda potential till det bästa möjliga utefter de förutsättningar som finns här och nu.
Han är mån om att man själv förstår vad man besitter för drivkrafter och vilka incitament som finns för att förstärka viljan att göra sitt bästa i sin arbetsroll. Krister är utöver detta ett stort stöd avseende hur man förvaltar sina egenskaper och förmågor så att de kommer till sin absolut bästa rätt i den kollegiala konstellation man befinner sig i på arbetsplatsen"

Emma Fred

Kvalitetskordinator- Funkisgruppen

"Krister är en trygg och stabil coach som hjälpt mig med flera olika mål som jag velat uppnå. Han har bl a hjälpt mig fokuserat på att skapa balans i vardagen och prioritera rätt saker för att vara så effektiv som möjligt. Och genom en DISC-Analys fått mig att förstå mina styrkor och svagheter både privat och som chef/ledare. 
Jag rekommenderar Krister för dig som vill ha en coach som inte är rädd att ifrågasätta och utmana, han är inte en passiv lyssnare utan är alltid delaktig och engagerad i att uppnå bästa resultat "

Niklas Stoltz- VD

.