Ledarcoaching

Vilken syn på ledarskap har du? Vilka värderingar arbetar du efter? Ledarskap för mig är att kunna leda någon att leda sig själv. Men de allra flesta som arbetar som chefer behöver ett ledarskap som anpassar sig efter situation och medarbetare.

Man kan inte leda alla på samma sätt. Därför kanske det viktigaste för ledare är att lyssna. Både på sig själv och andra och höra vad medarbetar verkligen säger. Att leda är att kunna tydliggöra en vision och ge den till personalen som gör den till sin.

Det moderna ledarskapet handlar mycket om att faktiskt göra visionen till personalens, och att de då gör den till företagets.

För att kunna göra det som måste man vara tydlig i sina värderingar och arbeta med attityd och egna mål. Det kan jag hjälpa dig med.

Jag har lång erfarenhet från att arbeta med ledarutveckling och coaching av ledare. Jag har också i flera år suttit i ledningsgrupp och själv fått erfarenhet att utveckla kommunikation för att uppnå och kommunicera mål.

 

Jag har tusentals timmar som internationellt certifierad coach. I mig finner du en coach som vågar ställa frågor och hjälper dig att ta fram de drivkrafter som du behöver för att 

uppnå dina mål. 

Boka ett första samtal i dag tel 0730 600 352