Search
  • Krister Svensson

Hur blir du, den som du vill vara?


Allt i livet handlar om att vara. för om du är den som du vill vara så gör den personen det som du vill göra och den som gör det som du vill göra , den är den som du vill vara. Vi skapar en karaktär i livet. Och om vi inte väljer så blir vi en karaktär utifrån att vi inte väljer något. Vi är alldeles oavsett en konstruktion av våra val. Så vad händer om du vågar vara den som du vill vara. Vad händer om du faktiskt tar chansen och är den person som du alltid har velat vara. "Det är inte så. Det handlar om förutsättningar. Det handlar om så många saker som du inte kan påverka, Krister. Du gör allt det här för enkelt." Men tänk om det inte är så? Tänk om jag inte gör det enkelt? Tänk om det är så att den som du vill vara bara är en tanke bort. Tänk om den som du vill vara är så nära, så nära att du nästan kan ta på personen som säger sig vara du. Vågar du chansa? Vågar du chansa om det är så, och om det inte är så, vad har du att förlora? Eftersom det i sämsta fall kommer att göra en avsevärd skillnad om du förändrar dig närmare den som du vill vara. Och om du gör det var dag. Vad är det som säger att du inte står där, snabbare än du tror, som den personen som du verkligen vill vara. Den personen som du har längtat efter hela ditt liv. Säg: Hej, du är här nu. Välkommen.


41 views

Follow

Contact

Mobil 0730 600 352

Address

luntmakargatan 52 Stockholm Sweden krister@post.com

©2017 BY KRISTER SVENSSON-COACH, TERAPEUT,. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now