top of page

Mål som du behöver kämpa för är den största gåvan

Inget som är värt att uppnå ska egentligen vara lätt, för då har du inte uppnått något. Det har bara blivit så och har du tur så är du nöjd med utfallet. Och som det verkar för mig så nöjer sig många med just det.

En annan sak som jag har noterat är att många sätter för låga mål, mål som är för lätta att uppnå. När man frågar så säger de att de vill sätta mål som de är säkra på att de uppnår. Men då finns det ingen ansträngning. Att sätta mål som du är säker på att uppnå är inte ett mål. Det är snarare en plan baserat på dina handlingars utkomst. Sätt mål som det kräver någonting av dig att nå. Nöj dig inte med det som du vet blir av. Det är inget mål. Att ha som mål att det kommer en morgondag är för de allra flesta av oss lyckligt lottade i det här landet faktiskt mer troligt än inte.

Du vill nämligen vara den personen som uppnår målet som det är värt att kämpa för. Du vill kunna säga. ”Det kanske verkade omöjligt, men jag gjorde det. Och jag trodde på det hela tiden.” Det är den personen som du vill vara. Känn efter en stund. Hur känns det att vara den personen? Ge dig själv den gåvan. Börja nu.


62 views
bottom of page