top of page

The only -Personen som uppnår dina mål finns inuti i dig och är du

Updated: May 6, 2023
Häromdagen, så kom det till mig igen; vad om vi bara kunde vara oss själva? Vad är det? Jag hörde ett utryck på engelska som jag grunnade på hur man kunde översätta. Om det överhuvudtaget är möjligt.


Tankesättet, uttrycket, gick ut på att vi skulle sluta jaga att vara bäst, att vi skulle våga vara The Only, den enda i din sort, den enda som är du. Jag blev väldigt tilltalad av tanken.


Det är klart att det inte är något nytt. Jag träffar många människor som arbetar med sin självkänsla och jobbar med att älska sig själv, känna och förstå sina behov. Allt det här är viktigt men det blev för mig så tydligt i den meningen. Lets be the only. Jag kan inte hitta en översättning som är tillräckligt bra. När jag känner efter och släpper allt och bara tillåter mig att vara mig själv, och att glädjas i det att jag är helt unik, ingen annan är som jag. När jag vilar i den tanken så släpper min strävan, min längtan efter att bli eller vara någon annan. Egot försvinner när jag älskar den som är jag. När jag ger mig själv den kärleken, och det uppstår en känsla av total frihat.


Friheten vilar i det att jag inte kan göra någonting annat än vara mig. Så hur kombinerar man detta med coachingen, där man ju ofta vill bygga en karaktär, vara den du ska bli?

Det är kan jag förstå lite flummigt, eller så är det väldigt tydligt: i det att jag är den personen som är jag och älskar mig själv, så kan jag vila i den personen som jag vill bli.


För detta enkla är att den personen som du kommer att bli, vilar i den person som du är, att slappna av och förlita sig på och till processen gör att du släpper fram den personen.


Du kommer att ha svårare att uppnå dina mål, när du inte erkänner dig själv fullt ut. Du kommer att ha lättare att vara den du vill vara när du erkänner vem du är. Därför behöver du undersöka den personen. fundera på vad som är viktigt för dig på riktigt och varför. för du kastar dig ut emot dina mål.


Kom ihåg när du vaknar i morgon bitti, att det finns ingen annan som du. Du är the only. Och njut av det och se dig själv på riktigt.

24 views

Recent Posts

See All
bottom of page