top of page
På toppen av världen

KRISTER

Jag har sedan 2009 arbetat med coaching för alla typer av människor och yrken, terapisamtal med medberoende och människor som vill göra avgörande förändringar i sitt liv. 

Anledningen till att jag utbildade mig till KBT-samtalsterapeut och ICC-certifierad coach är mitt enorma intresse för utveckling av individen och möjligheterna att själv förändra livet och hur vi uppfattar det. Något som delvis kommer från mina egna erfarenheter, som också innefattar att ha levt nära personer med missbruk och sjukdom .

Redan som liten var jag väldigt intresserad av beteende, känslor, och relationer.

Det har jag gjort att jag genom hela mitt liv arbetat med människor i olika sammanhang.

Tidigare har jag arbetat som rekryterings ansvarig och utbildningsansvarig, suttit i ledningsgrupp och arbetat med olika säljarbete. Jag har arbetat inom psykiatrin, och som karriärcoach, som arbetsledare, kvalitetsansvarig, brevbärare, musiker, personlig assistent, och boendestöd.

Jag kan egentligen bara två saker; lyssna och ställa frågor. Till mig kommer man om man vill göra en förändring, och om man vågar leva, acceptera och hantera rädsla och ångest, nå sina mål och njuta av livet på vägen.

47048032_2133943419959125_302214729537945600_n (2).jpg
bottom of page