VAD JAG GÖR

Jag arbetar med Coaching och samtalsterapi. Jag stödjer och hjälper dig att förändra ditt beteende och uppnå ditt verkliga mål med en stark självkänsla så att du till fullo uppskattar din framgång. Jag är KBT-och KPT, samtalsterapeut och ICC certifierad coach. Jag arbetar med kommunikation på alla nivåer och hjälper dig att kommunicera med den viktigaste personen i ditt liv och stödjer dig att förändra beteende i invanda situationer.

MEDBEROENDE-SAMTALSTERAPI

Att leva sitt liv anpassat för någon annan och inte utgå från sina egna behov, det skapar inre stress och ångest och ett liv som inte stämmer överens med inre värderingar. Det är stor risk att man upplever stress, själv utvecklar missbruk, utvecklar beteendestörningar, förlorar vänner, missunnar sina barn och successivt utplånar sitt eget liv. Det krävs en aktiv förändring för att göra något åt beteendet. Ibland så har man redan gått i terapi när man kommer till mig och behöver hjälp att rent praktiskt konstruera sitt liv så som man faktiskt vill leva det. Ibland har man ingen kunskap om varför det är som det är och man måste titta mer bakåt och verkligen kartlägga en förståelse för den egna historien och ge förutsättningar för att du ska kunna skapa det liv som du verkligen önskar.

                   COACHING

Utforska dina verkliga mål och upplev din nya verklighet. Med en Coach som arbetar utifrån dina förutsättningar så ökar du möjligheterna att uppnå dina mål. Oavsett om de är i privatlivet eller på arbetet. Oavsett om du är idrottare, ledare, eller bara vill uppnå livsmål. Effektiv och kraftfull coaching hjälper dig, inte bara att uppnå dina mål, utan också se till att det är rätt mål som du uppnår. Förändring sker över tid, ta första steget idag.

FÖRELÄSNINGAR OCH DISC

Jag föreläser om kommunikation med eller utan DISCprofiler, Jag föreläser också om medberoende. Vill du förbättra er kommunikation eller bli inspirerad och skapa en positiv kultur på din arbetsplats.. Ring eller maila mig för ett individuellt upplägg.