top of page

Vad erbjuder jag dig

Sedan 2009 har jag hjälpt alla typer av människor och yrkeskategorier att ta fram, uppnå mål, förändra beteendemönster och förbättra relationen till sig själv och andra.

Jag erbjuder dig stöd att uppnå dina mål och forma ditt liv utifrån dina behov och värderingar.

Internationellt Certifierad Coach, utbildad KBT/KPT samtalsterapeut med specialité medberoende och anhörig problematik, Certifierad utbildare i Extended DISC och FInxS

COACHING

Utforska dina verkliga mål och upplev din nya verklighet. Med en Coach som arbetar utifrån dina förutsättningar så ökar du möjligheterna att uppnå dina mål. Oavsett om de är i privatlivet eller på arbetet. Effektiv och kraftfull coaching hjälper dig, inte bara att uppnå dina mål, utan också se till att det är rätt mål som du uppnår. Förändring sker över tid, ta första steget idag.

MEDBEROENDE-SAMTALSTERAPI

Att leva sitt liv anpassat för någon annan och inte utgå från sina egna behov, det skapar inre stress och ångest och ett liv som inte stämmer överens med inre värderingar. Det är stor risk att man upplever stress, själv utvecklar missbruk, utvecklar beteendestörningar, förlorar vänner, missunnar sina barn och successivt utplånar sitt eget liv. Det krävs en aktiv förändring för att göra något åt beteendet. Ibland så har man redan gått i terapi när man kommer till mig och behöver hjälp att rent praktiskt konstruera sitt liv så som man faktiskt vill leva det. Ibland har man ingen kunskap om varför det är som det är och man måste titta mer bakåt och verkligen kartlägga en förståelse för den egna historien och ge förutsättningar för att du ska kunna skapa det liv som du verkligen önskar.

Företagstjänster

Jag coachar ledare, team och säljare. Jag arbetar med kommunikationsprofiler Extended DISC och FinkS sälj. Jag är certifierad utbildare och användare i båda verktygen. I alla mina coachinguppdrag för sälj, ledare och team arbetar jag med verktyg som underlag, för att du ska få ett tydligt nuläge och förstå vad som är viktigt för dig att förändra utifrån dina mål.

bottom of page